Lactosevrije kaas

Last van lactose-intolerantie? Dan zijn onze lactose-arme en lactosevrije kazen dé oplossing.

Wat is lactose-intollerantie ?

Als je lijdt aan lactose-intollerantie kan je lactose of melksuikers - de suiker die aanwezig is in melk van zoogdieren - moeilijk afbreken. Dat komt omdat je lichaam onvoldoende lactase aanmaakt, een enzym dat lactose afbreekt. Er bestaan lichtere en zwaardere vormen van lactose-intolerantie. Mensen met een lichte vorm kunnen een kleine hoeveelheid lactose verdragen zodat ze lactose-arme producten kunnen gebruiken in hun dagelijkse voeding. Anderen - met een zwaardere variant van lactose-intolerantie- verdragen helemaal geen lactose en dienen enkel lactosevrije producten te gebruiken.

Lactosevrije Kazen :

Lactosevrije kazen zijn gemaakt van lactosevrije melk. Met behulp van het enzym lactase wordt de lactose in de melk afgebroken en zo geneutraliseerd.

Wij kunnen u een uitgebreid assortiment van lactose-arme tot lactosevrije kaassoorten aanbieden.

Tevens hebben wij voor diegenen die een lichte vorm hebben, lactose-arme produkten op basis van geiten- en schapenmelk .

Wij weten ook hier alvast raad mee.

In onze webshop vind je onder de rubriek assortiment - lactosevrije kazen alle technische fiches zodat uzelf kan verifiëren welke waarden onze kazen bevatten.

Bestellen via webshopMeer info nodig? Bel 03/383 44 55